torsdag 29. januar 2009

En elefant.


Igår var vi å kjøpte karnevalskostyme til Oskar. Ikke så enkelt å ta bilde av den søte lille elefanten!:) Jeg vil også ha en slik karnevalsdrakt!!
Imorgen skal vi tove på skolen, det blir spennende. Gleder meg på helg nå, vi skal kanskje i pirbadet en tur. Er en stund siden vi var der sist nå. Da var jeg der alene med han og han var heeelt hyper, jeg var helt skutt etterpå. Så hvis vi skal i helgen skal Svein få være med.
Natta!

lørdag 24. januar 2009

Notat

Her er mine nye notatbøker. De er så søte at jeg er usikker på jeg vil skrive i de. Har også matchende oppbevaringsbokser med prikker som jeg fikk i bursdagsgave av min kjære!:)
Siden Svein Tore og Oskar er på Hitra i helgen har jeg sovet lenge idag, skikkelig luksus! Nå skal jeg en tur på city syd på shopping og når jeg kommer hjem er det lekser. Snakkes!

onsdag 21. januar 2009

Se min...

Se min fantastiske nye pengebok! Jeg bare elsker den, den er rett og slett perfekt!

Idag var Oskar med meg på skolen. Han hadde en stygg hoste når han våknet idag og siden vi hadde drama tok jeg han med. Først var han veldig sjenert og satt på fanget mitt, tror aldri han har vært så rolig! Ikke noe rart det når han kommer inn i et rom med bare framtidige førskolelærere! Han fikk litt oppmerksomhet ja!:) Men så gikk det seg til og han ble ganske så hyper. Imorgen har jeg kun gitarundervisning så da skal Svein Tore passe han mens jeg har undervisning. Etterpå skal vi på zitrus lekeland, jeg gleder meg!:)

søndag 18. januar 2009

2 år!
Tenk at mitt herlige lillegull ble 2 år på torsdag! :) Han feiret med kake i barnehagen og god middag hjemme! Igår var det barnebursdag og da var Gabriel, Henrik, Noah og Isak på besøk. Det var kjempekoselig! Idag blir det voksenselskap for den store lille gutten min!
Han har fått mange fine pakker, tror han er fornøyd ja!:)
Ikke så enkelt å være 2 år og skjønne det med pakker! På torsdag var det en pappa i barnehagen som gratulerte Oskar med dagen. Jeg sa til Oskar at han måtte si takk. Oskar strekker ut hånden sin og sier takk, pakke!!
Da måtte vi le litt ja...

onsdag 14. januar 2009

Et siste bad som..
I kveld hadde Oskar sitt siste bad som 1 åring! Tenk at han blir 2 år imorgen, synes ikke det er lenge siden jeg var gravid jeg. Han har vokst så mye det siste året og blitt en stor og flink gutt!
Når jeg hentet han i barnehagen idag hadde han lært seg å vise hvor gammel han var med fingrene sine, da var han stolt ja! Ikveld har jeg baket en kake for å ha med i barnehagen, regner med det blir stas!:) På lørdag blir det barneselskap og på søndag et voksenselskap.


Herlige Oskar min!!!:)

Juletrefest

Lørdag var vi på juletrefest. Juletrefesten var arrangert av barnehagen som Oskar går i. Oskar hadde ikke sovet dupp den dagen og han var egentlig veldig trøtt, så gjett hvem som fikk sukkersjokk av kaker og brus?? Aner ikke hvor mange ganger han sprang rundt juletreet!:)
Det var et korps der som spilte musikk, veldig fint! Også kom julenissen, og det var spennende det! Oskar presset seg igjennom gjengen med barn og stilte seg fint ved nissen med hånden ut og ventet på pakken. Lille gullet mitt!


mandag 5. januar 2009

Shopping

I dag fikk jeg to pakker i posten! Elsker klærne til småfolk! Vi fikk denne fine genseren:Og denne buksa som er kjøpt på salg. Har veldig lyst på den i brunt også, men de var selvfølgelig utsolg for Oskars størrelse!

Nå bruker han kun ullklær, så morsomt å kjøpe fine bomullsklær som han kan bruke til våren.

Vi kjøpte var også på Barnas Hus og kjøpte vinterdress til neste år. Greit å kjøpe på 50% ;)
Jeg bare eeeelsker salg! :)