søndag 19. april 2009

Blafre boks..


Jeg synes at boksene fra blafre er så fine! De pynter opp, men er også praktiske! Oskar kan ha sine små skatter i den, og jeg har en som jeg bruker som matboks.. Med andre ord praktisk;)
Imorgen har jeg drama eksamen, begynner å grue meg litt nå ja.. Blir deilig å være ferdig imorgen!!....:)

fredag 17. april 2009

Se min kjole..

Idag slo jeg til og kjøpte meg en ny kjole!! Den satt som et skudd, så jeg måtte bare kjøpe den.. Skal i et bryllup i sommer, tror jeg skal bruke den da, hvis jeg finner de rette skoene og en fin veske. Har jo god tid til å finne det. Finner vel uansett en anledning til å bruke den.
Må vel kjøpe matchende skjorte til min kjære også..:) Kjenner jeg gleder meg til sommeren nå...:)

onsdag 15. april 2009

Oppe på kjøkkenskapet..

Har jeg mange fine røde bokser og et fint serveringsfat! De med hvite prikker har jeg kjøpt selv og resten har jeg fått i gave. Rødt er yndlingsfargen min, noe man ser på kjøkkenet mitt...:)
Nå er det full fart med skole og eksamen igjen etter en herlig påskeferie. Legger kanskje ut noen bilder av påskeferien seinere!:)

mandag 6. april 2009

Påskestemmning!Det fine med å gå skole er at jeg har fri i påsken, det negative er at jeg må forberede meg til eksamen. Svein jobber fram til onsdag og på torsdag kjører vi på påskeferie til Møre, jeg gleder meg! Det blir herlig å komme seg litt bort.
Forrige uke var Mamman min her på besøk med disse fine grønne påskehønene, snille Mamman min! De sitter så fint oppe på hylla.
Kortet på kjøleskapet har Oskar laget i barnehagen, med en god dose hjelp tror jeg;) Siden han var syk forrige uke fikk han ikke være med å lage påskekyllinger desverre, jeg som hadde gledet meg til å få min første hjemmelagete påskekylling fra han! Men jeg regner med at det blir endel påskekyllinger uansett etter hvert!:)