torsdag 28. mai 2009

Alfabetplakater!

For noen dager siden fikk jeg disse flotte plakatene i posten fra snøstorm! Den ene er Oskar sin og den andre er min lillesøster sin. Var på Ikea og kjøpte rammer idag, så nå må vi bare finne en plass å henge det!
Jeg er veldig fornøyd!:)
Her er frøken Tante Karoline sin! Den er større en Oskar sin og har også småe bokstaver. Hun er jo trossalt stor skolejente;)

Nå har jeg kost meg med denne som jeg også kjøpte på Ikea.. Fine svenske farger!
Det ble også "storgutt" seng på Oskar som vi skal montere neste uke. Når jeg jobbet på Ikea var jeg så dum og lærte min kjære alle snarveiene.. Så jeg fikk ikke sett eller kjøpt noe unødvendig! Tenkt å komme fra Ikea med kun fornuftige ting da..Jaja, bra for lommeboken!

onsdag 27. mai 2009

Bestemor skatter..

Jeg er så heldig som har arvet mange flotte skatter av min Bestemor.
Slike Bestemor skatter er gode å ha! Jeg har blant annet denne brødristeren og skålen..
Brødristeren er brun med oransje detaljer på siden.
Jeg synes at den er veldig stilig! Og det beste av alt er at den virker og lager deilig ristet brød.
Jeg har også denne skålen. Liker formen og fargene på den..

Bestemor brukte den masse og det skal jeg også gjøre!:)

Her står den i skapet sammen noen andre skåler jeg har kjøpt på fretex.

Ha en fin kveld!

mandag 25. mai 2009

Apekatter..

Søte små apekatter som skulle få henge på badet og passe på mine hånklær.. Men desverre var de for tjukke, døren vil ikke gå igjen.. Så da spørs det om de stakkars små må returne til butikken eller om de får bli.. Kan jo få bruk for de;)

torsdag 21. mai 2009

Kvelden lister seg på tå..

Nå sitter jeg og koser meg med tente lys, masse godteri og ei kjedlig skolebok. Egentlig så er jeg trøtt, men må vel lese litt til..
Min kjære dro for å hente Oskar igår så jeg er hjemme alene. Uvant, nesten litt skummelt! Gleder meg utrolig mye til de kommer imorgen. Savner Oskar så mye at det gjør vondt. Men jeg har jo fått lest og skrevet masse da.. Legger med to bilder som Mamma tok av oss i helgen også..
Synes det ble så sommerlige og fine!:)

onsdag 20. mai 2009

Smurf.

På søndag hadde vi en flott 17. mai feiring! Oskar var så fin i den nye bunaden sin. Oskar er fortsatt hos sine besteforeldre slik at jeg får lest til eksamen. Har aldri vært så lenge borte fra han, så gleder meg utrolig mye til han kommer hjem!!
Når vi skulle kjøre hjem på fredag var vi en liten tur innom barndomshjemmet til min svigerfar som står tomt. Der sto det en utrolig søt smurfekopp i kjøkkenskapet.
Og jeg var så heldig og fikk den med meg hjem!!!:) Tipper Oskar blir glad når han får drikke melk av denne søte koppen..

Fine smurfekoppen!

Ny sommerbukse blir det også på Oskar! Vi fikk denne kule retrobuksen i posten idag. Gleder meg til å se reaksjonen til pappan, han synes nok at den er litt for jentete..

Men jeg likte den jeg, gutter kan vel bruke klær med blomster på de også! Spent på hvordan den blir på, for den så veldig stor ut.


Ha en fin dag!!

lørdag 16. mai 2009

Et hoppende bilde.

Oskar i farta!
På fredag kjørte vi hjem til foreldrene mine på Frøya for å feire 17 mai her. Det har vært så utrolig pent vær idag og jeg har sittet inne i nesten hele dag for å skrive på eksamensmappen i ped. Ikke særlig morsomt! Oskar har fått kost seg masse ute sammen med tanta si og hoppet masse på trampoline! Gøy på landet;) Nå skal vi slappe av og lade opp batteriene til i morgen.. For da skal vi spise masse is og rope hipp hipp HURRA!!

mandag 11. mai 2009

Eyecandy..

I går kveld koste jeg meg med mini smarties. De er fine å se på og smaker godt.. De smaker faktisk så godt at de ble borte med engang..Hokus pokus sa det bare! Oskar har også fått seg en slik til 17. mai. Liker at den er grønn :))
Hvis den er så heldig å overlever dagen skal den få stå å pynte opp den lille verandan vår..
Nå skal jeg fortsette å lese, har eksamen igjen på onsdag.

tirsdag 5. mai 2009

Ting og tang..

Jeg var så lei av oppvaskbørstene lå på benken, men nå slipper jeg det! :)


Var på shopping på lørdag og da fikk denne være med meg hjem!

Kjøpte også denne fine knaggrekken! Har lenge tenkt å kjøpe den på nettet, men nå slapp jeg heldigvis det! Den på nettet var mye dyrere også..
Jeg elsker farger;)

Igår fikk karakterne på min første eksamen, og ble egentli ganske fornøyd! Sitter å skriver på eksamensmappene mine nå, veldig kjedelig.. Godt med en liten pause!:)

fredag 1. mai 2009

Sommer!


Åh, det er så utrolig godt med sommer!!! Det har vært så utrolig varmt de siste dagene. Vi har kost oss masse ute...

Jeg har hatt på meg sommerkjole for første gang i år...

Drikket iskald brus ute..

spist deilig grillmat..

og Oskar har fått på seg sommer pysjen sin!:)

Herlig, ikke sant!:)