tirsdag 28. juli 2009

Loppis.

I helgen når vi var en tur på Frøya ,da jeg en tur innom et lite loppis. Der fant jeg dette turkise fatet. Det passet perfekt ute på verandaen min!:)
Herlige farger! Samboern min har lenge lovet å lage en benk for å ha på verandaen, men ser ikke ut som at det blir noe benk på meg i år, desverre.
Jeg kjøpte også denne krukken med epler på. Den passer perfekt til eplemuggen min, som ei venninne kjøpte til meg på samme plass ifjor:)

Svigerforeldrene mine hadde vært på noen loppis i Sverige og hadde kjøpt disse skålene og stoffet på bildet under. De hadde også kjøpt en boks til meg, men glemte å ta bilde av den. Snille svigerforeldrene mine!:)

Stoffet med grønne med blomster er en kjole som skal sys om til en tunika og det røde stoffet er 2 gardiner. De skal få henge på kjøkkenet når de er ferdig vasket og strøket.
Jeg har fortsatt sommerferie, og jeg nyter det! Har sommerferie helt fram til 24 august faktisk..:)

fredag 24. juli 2009

Epler og Pærer!

Her er mine nye bokser. Svigerforeldrene mine var så snille og kjøpte de i Sverige. Kjekt å kunne sende de på oppdrag når de er på ferie!:) Bildene ble desverre litt dårlige, men har ikke tid til å ta nye. Vi skal straks kjøre til mine svigerforeldre på Hitra nå, og de har vært innom noen loppis og kjøpt meg feriegave;)

Ha en fin helg!:)

onsdag 15. juli 2009

Mormors tapeter.

Mormoren til min kjære bor i et gammelt hus med mange fine skatter. Sist vi var der tok jeg bilder av noen av tapetene som er på loftet. Kunne godt tenkt meg noen av de selv også, men vi fant desverre ingen tapetrester. Liker de to siste veldig godt!!:)


Måtte ta et bilde av denne søte lampen også!

Nå har vi kommet hjem fra ferieturen vår til Haugesund. Været har vært pent, Oskar var en engel i bilen og vi har virkelig kost oss. En vellykket ferie med andre ord!:)

fredag 3. juli 2009

Sommerferie!

Nå har både jeg og min kjære fri, herlig! Vi har vært ei uke hos hos svigerforeldrene mine på Hitra, og nesten ei uke til mine foreldre på Frøya. Vi har vært veldig heldige med været!
Imorgen reiser vi i bryllup og på mandag kjører vi til Haugesund. Gruer meg litt til den lange bilturen med Oskar, ikke enkelt å sitte rolig så lenge i bilen når man er en aktiv liten krabat!
Her kommer noen sommerbilder fra oss!:)